...i si en comptes de treure la samarreta us haguessiu tret la part d'abaix...no s'hauria notat millor l'efecte real dels 3º???...AU VA!, això és fàcil,hauríeu de ser valents i que es podés comprobar els diferents graus d'encongiment...o de resistència...A reveure insaciables!
desde luego, que pinta, dios mío. luego decís eso de "watch your back while drinking" y luego os despelotáis por ahí, y enseñáis vuestras carnes a cualquiera que pasa por la calle... ya tiene razón mercè, enseñar las pelotillas y entonces veremos eso de aguantar a 3º....
6 comentarios:
yum, tum!
pata negra! :)
besitos
igor
...i si en comptes de treure la samarreta us haguessiu tret la part d'abaix...no s'hauria notat millor l'efecte real dels 3º???...AU VA!, això és fàcil,hauríeu de ser valents i que es podés comprobar els diferents graus d'encongiment...o de resistència...A reveure insaciables!
desde luego, que pinta, dios mío. luego decís eso de "watch your back while drinking" y luego os despelotáis por ahí, y enseñáis vuestras carnes a cualquiera que pasa por la calle... ya tiene razón mercè, enseñar las pelotillas y entonces veremos eso de aguantar a 3º....
ji,ji... no us amoïneu... quan baixem dels 0º ho provarem :)
igor
Estaré "pendent"...BONES FESTES INSACIABLES DE CARN, PEIX, TORRONS, CAVA, "POLVORONS"...
La pregunta que em faig és: per estar així d'estupendos a 3 graus, quants graus havieu ingerit abans????
Publicar un comentario